Geçtiğimiz aylarda ilk kez TEDxReset konseptini küçük, samimi bir salona taşıdık. Etkinlik nasıl geçti, kimler konuştu gibi detayları SALONLAR sayfasında bulabilirsiniz.

Bizim TEDxResetSalon deneyiminde en çok aklımızda kalan ‘samimi’ bir paylaşım ortamı yaratmasıydı. Bundan sonraki salon etkinleri de, aynı samimi havada olacak, bunu istediğimizden eminiz!

Salon etkinliği denince akla ne gelmesi lazım? Bir grup insan bir araya geliyor, çok önemli ve ilginç konularda söyleyecek sözü olan konuşmacıları dinliyor, onlara sorular soruyor ve bol bol kaynaşıyor. Sayıca az olan katılımcılar rahatlıkla birbiri ile tanışabiliyor, fikir paylaşımları rötarsız, anında yaşanıyor…

Bundan sonraki süreçte de pek çok farklı konuda, belirli temalar etrafında toplanıp bu samimi buluşmalara devam etmek niyetindeyiz. Böylece sadece büyük etkinlik döneminde değil yıl boyunca bir araya gelme şansımız olacak. Hem katılımcılar hem de TEDxReset ekibi olarka biz, yıl boyu ilham almaya ve ilham olmaya devam edebileceğiz.

İlk salon etkinliğimizden konuşmaların videolarına buradan ulaşabilirsiniz.